ΠΑΓΩΤΑ - ΠΑΓΩΤΟΜΑΝΙΑ - ΠΑΓΩΤΑ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΤΤΙΚ - Φωτογραφίες

ΠΑΓΩΤΟΜΑΝΙΑ - ΠΑΓΩΤΑ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΤΤΙΚΗ - ΒΑΦΛΕΣ - ΤΟΥΡΤΕΣ - ΓΛΥΚΑ - ΚΑΦΕΣ - ΚΡΕΠΕΡΙ - ΤΖΕΛΕΤΕΡΙΑ

Διεύθυνση - ΠΑΓΩΤΑ Διεύθυνση: ΣΠΕΤΣΩΝ 60 Τ.Κ. - ΠΑΓΩΤΑ Τ.Κ.: 12132
Περιοχή - ΠΑΓΩΤΑ Περιοχή: Περιστέρι Κατηγορία - ΠΑΓΩΤΑ Κατηγορία: ΠΑΓΩΤΑ
Τηλέφωνο - ΠΑΓΩΤΑ Τηλέφωνο: 2105718332,2105718321 Fax - ΠΑΓΩΤΑ Fax: 2105718321
Κινητό - ΠΑΓΩΤΑ Κινητό: - E-mail - ΠΑΓΩΤΑ E-mail:
Υπεύθυνος - ΠΑΓΩΤΑ Υπεύθυνος: - Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΠΑΓΩΤΑ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΠΑΓΩΤΑ Ιστοσελίδα:
Η ιδέα για την δημιουργία της «ΠΑΓΩΤΟΜΑΝΙΑΣ» γεννήθηκε σε ένα ταξίδι διακοπών στην Ιταλία. Εκεί όπου το Gelato δεν είναι απλά μόδα η καλοκαιρινή τάση αλλά… απολαυστική μανία, και μάλιστα καθ’ ολη την διάρκεια του χρόνου. Με την «μυστική» ιταλική συνταγή του 1895 μ.Χ., η ΠΑΓΩΤΟΜΑΝΙΑ απέδειξε ότι το παγωτό είναι ένα προϊόν διαχρονικό αλλά ταυτόχρονα μοντέρνο. Όταν το 2003 στην συμβολή των οδών Αισώπου και Τάκη στην γραφική γειτονιά του Ψυρρή, ο Γιάν...
Επισκέπτες: 13172

ΠΑΓΩΤΟΜΑΝΙΑ - ΠΑΓΩΤΑ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΤΤΙΚΗ - ΒΑΦΛΕΣ - ΤΟΥΡΤΕΣ - ΓΛΥΚΑ - ΚΑΦΕΣ - ΚΡΕΠΕΡΙ - ΤΖΕΛΕΤΕΡΙΑ

ΠΑΓΩΤΟΜΑΝΙΑ - ΠΑΓΩΤΑ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΤΤΙΚΗ - ΒΑΦΛΕΣ - ΤΟΥΡΤΕΣ - ΓΛΥΚΑ - ΚΑΦΕΣ - ΚΡΕΠΕΡΙ - ΤΖΕΛΕΤΕΡΙΑ

Η ιδέα για την δημιουργία της «ΠΑΓΩΤΟΜΑΝΙΑΣ» γεννήθηκε σε ένα ταξίδι διακοπών στην Ιταλία.
Εκεί όπου το Gelato δεν είναι απλά μόδα η καλοκαιρινή τάση αλλά… απολαυστική μανία, και μάλιστα καθ’ ολη την διάρκεια του χρόνου.
Με την «μυστική» ιταλική συνταγή του 1895 μ.Χ., η ΠΑΓΩΤΟΜΑΝΙΑ απέδειξε ότι το παγωτό είναι ένα προϊόν διαχρονικό αλλά ταυτόχρονα μοντέρνο.

Όταν το 2003 στην συμβολή των οδών Αισώπου και Τάκη στην γραφική γειτονιά του Ψυρρή, ο Γιάννης Πανάγος άνοιγε το πρώτο κατάστημα «ΠΑΓΩΤΟΜΑΝΙΑ», πολλοί αμφισβήτησαν την κίνηση του. Σήμερα 9 χρόνια μετά, έχοντας μια πολύ επιτυχημένη πορεία και εξέλιξη στην αλυσίδα των καταστημάτων που έχουν ανοίξει, έχει διαψεύσει κάθε αμφιβολία τους.

Στο πρώτο κατάστημα στου Ψυρρή, προστέθηκε πολύ γρήγορα και το 2ο στη Γλυφάδα. Σύντομα ακολούθησαν στο Ναύπλιο και στο Τολό. Η αύξηση της παραγωγής έφερε την ανάγκη να μεταφερθεί το πρώτο, μικρό παρασκευαστήριο παγωτού-gelato που είχε στηθεί δίπλα στο κατάστημα του Ψυρρή.
Έτσι η εταιρεία ίδρυσε έδρα και παρασκευαστήριο στην περιοχή της Καλλιθέας. Αλλά και αυτό με την πάροδο του χρόνου φάνηκε ανυπαρκές να καλύψει τις ανάγκες των συνεχών αυξανόμενων καταστημάτων. Το αμέσως επόμενο βήμα ήταν να μετακομίσει σε μεγαλύτερο, σύγχρονο και τελευταίας τεχνολογίας και υγειονομικών προδιαγραφών εργαστήριο παραγωγής παγωτού gelato στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στο Ρέντη, έχοντας πλέον την δυνατότητα τεράστιας παραγωγής παγωτού, πάντα με τα ίδια αγνά υλικά και τη σταθερή υψηλή ποιότητα.

Φτάνοντας ως σήμερα, που πλέον τα καταστήματά της έχουν φτάσει τα 27, νοιώθει υπερήφανη για την πρόοδο της, αλλά ταυτόχρονα νοιώθει υπεύθυνη για τους επιχειρηματίες που την εμπιστεύτηκαν και πίστεψαν σε αυτήν.

Η ΠΑΓΩΤΟΜΑΝΙΑ εξασφαλίζει στα παγωτά την αληθινή, πρωτότυπη γεύση τους και με την εντυπωσιακή, χειμαρρώδη παρουσίαση τους σε «βουνά», έχει ήδη καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις των Ελλήνων και να τους δημιουργήσει μανία για παγωτό!!!

… και μην ξεχνάτε: το παγωτό είναι κορυφαία απόλαυση για όλες τις εποχές !